Goede resultaten op Hippiade Mennen 2018

Op de Hippiade Mennen 2018 kwamen verschillende leden van Het Apeldoornsch Gerij in actie. Het meedoen aan de Hippiade is al een hele prestatie omdat alleen de beste combinaties van Nederland na een regionale selectie een startbewijs krijgen.

Bij de paarden wist Elise Ditewig een mooie 5de prijs te behalen in de B dressuur.

In de L dressuur was er een 17de plaats voor Esther Klein Breukink. In de M dressuur behaalde Albert Hooyer een 10de plaats. Albert en Mirjam Hooyer met Byoux

Bij de pony’s eindigde Ank Wickel op een 14de plaats in de L dressuur, voor Sasha Otter behaalde in dezelfde klasse de 18de plaats. In de ZZ dressuur zat het Ank Wickel in de 2de proef niet mee, ze heeft vrijwillig deze proef beëindigd. Bij de 2-spannen wist Paul Sueters een 4de plaats te behalen in de gecombineerde klasse B-ZZ.

In de vaardigheid werd Albert Hooyer reserve kampioen met zijn 2span Tinkers. Ook Rein Hazelaar werd reserve kampioen in de klasse L 2-span pony. Marieke Witteveen behaalde de 4de plaats in de klasse ZZ pony’s. Een 4de plaats was er ook voor Francis Wolf in de sulky klasse.
Francis Wolf met High in de vaardigheid

Bij de 2-span pony’s eindigde Sasha Otter op een 9de plaats. In de klasse L enkelspan paard behaalde Elise Ditewig een 8ste plaats en Rob Berkhof een 23ste plaats. In de klasse Z/ZZ paard eindigde Albert Hooyer op een 9de plaats.

(bovenste foto: Rein Hazelaar met zijn 2-span in de vaardigheid)

Share