Sponsoring

Waarom sponsor worden?

schoft We willen de mensport bereikbaar houden voor een grote groep mensen. Het Apeldoornsch Gerij organiseert verschillende activiteiten voor leden tegen een gereduceerd tarief. Onder andere in de kosten voor de menlessen wordt bijgedragen door de vereniging. Gelukkig hebben we een grote groep vrijwilligers die, door het organiseren van enkele grote evenementen, een bijdrage leveren aan de financiën van de vereniging. We kunnen dit echt niet zonder de financiële en materiele bijdrage van onze sponsoren.

Uw steun aan Het Apeldoornsch Gerij levert een bijdrage aan het maatschappelijk belang.

Wat hebben we te bieden?

  • wielenOnze leden en familie van leden vormen een koopkrachtige doelgroep en onze evenementen worden door een grote groep deelnemers en toeschouwers bezocht.
  • Het Apeldoornsch Gerij hecht aan een duurzame relatie met haar sponsoren. Minimaal 1 keer per jaar wordt een netwerkbijeenkomst voor sponsoren en leden georganiseerd.
  • Diverse exposure en communicatie mogelijkheden. Denk hierbij aan naamsvermelding op evenementen, in facebookberichten, het clubblad en de website.
  • Mogelijkheid tot het ontvangen van gasten bij een aantal van onze evenementen.

Sponsoring = Maatwerk

Het Apeldoornsch Gerij heeft haar standaard sponsormogelijkheden ondergebracht in onze Sponsor Gids. Maar sponsoring is ook specifiek af te stemmen op uw wensen.

schoftBent u hierin geïnteresseerd of wilt u Het Apeldoorns Gerij op een andere wijze sponsoren dan maken wij graag op basis van uw wensen een pakket op maat!

Contact gegevens

Bent u geïnteresseerd geraakt of heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op via sponsoring@apeldoornschgerij.nl.

Share