´t Peerdewinkeltje, specialist voor de mensport

In Veenendaal is al sinds 1979 ´t Peerdewinkeltje gevestigd. Eigenaresse Letty Donselaar heeft door eigen ervaring in de sport, o.a. ruim 25 jaar als internationaal bokrechter, heel veel speciale mensportproducten ontwikkeld. Het eerste eigen product waren de beroemde Letty´s Design menhandschoenen. menhandschoen-profi-marathon-1205Er waren toen geen menhandschoenen te koop, dus die werden ontwikkeld, gemaakt, en wereldwijd verkocht, nu wel 10 verschillende modellen. Inmiddels zijn er heel veel producten bijgekomen. Heel bekend zijn natuurlijk de kunststof tuigen. Letty importeerde deze als eerste uit Australie rond 1985. Nu worden deze tuigen in samenwerking met de bekende fa. Kieffer uit Duitsland geproduceerd. Er is een complete lijn van kunststof en leren tuigen die voor een zeer redelijke prijs worden aangeboden. Ruim 54 verschillende kleuren, maten en uitvoeringen zijn uit voorraad leverbaar, inclusief alle losse onderdelen!

hoofdstel-bruin-webBij ´t Peerdewinkeltje krijgt u vakkundig en eerlijk advies. Ieder zijn vak. We zijn mensport specialist, verkopen dus geen paarden of koetsen, maar wel heel veel tuigen. Ook voor aanpassingen of reparatie bent u in Veenendaal aan het goede adres.

´t Peerdewinkeltje heeft waarschijnlijk de grootste collectie menbitten op voorraad. Op de website krijgt u een goed idee, maar vrijwel alles kan: andere maten, speciale mondstukken, diverse materialen.

2718588178

Het nieuwste product, voorgesteld op Paard en Koets is een schapenvacht singelhoes. Veel paarden en pony´s hebben problemen met doorgereden huid achter de elleboog, met name in de haarwissel tijd. Letty heeft een singelhoes van schapenvacht gemaakt, die in verschillende kleuren en maten leverbaar is en goed blijft zitten. Op de website www.letty.nl zijn heel veel producten te vinden, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom in ´t Peerdewinkeltje in Veenendaal!

Share