Beekman Transport – Logistics & Warehousing

Beekman Transport gaat verder. Al meer dan 75 jaar. Begonnen als transporteur van hout, groeide het Apeldoornse familiebedrijf uit tot een veelzijdig logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in distributie, warehousing, logistic services en speciaal transport.

In 1937 startte Marten Beekman de transportonderneming M. Beekman & Zn. in Ugchelen. Met paard en wagen werd hout uit de bossen vervoerd naar handelaren in de buurt. De werkzaamheden werden al snel uitgebreid met verschillende bodediensten en in de jaren 50 verschenen de eerste vrachtwagens op het toneel. Beekman groeide gestaag, autonoom en mede door overnames. Maar vooral ook dankzij de persoonlijke werkwijze en een klantgerichte aanpak van elk transportvraagstuk.

Logistics & Warehousing

Eind jaren 80 verhuisde Beekman naar Apeldoorn waar het als een van de eerste vervoerders in Nederland een landelijk distributienetwerk oprichtte. Het opslaan van goederen volgde niet veel later en ook deze activiteit groeide in korte tijd explosief. Door steeds op eigenzinnige wijze in te spelen op de vragen van elke opdrachtgever, kon Beekman uitgroeien tot de logistiek dienstverlener die het vandaag de dag is. Een pionier in logistics and warehousing, die nog elke dag verder gaat. Voor u!

Share