Districtkampioenschappen Dressuur/Vaardigheid

Vandaag op 23 juli werd het districtkampioenschap dressuur en vaardigheid verreden. De menners van het district Oost konden
op deze wedstrijd kampioen van het district oost worden en ze konden tickets verdienen voor de Hippiade.  Deze word op 20 augustus gehouden in Ermelo.

Voor de pony’s werd het kampioenschap gehouden in Heeten. Marieke Witteveen-Versluis reed mee met haar pony Lizzy in de klasse M dressuur zij werd in deze klasse 6de en behaalde een ticket voor de Hippiade. In de vaardigheid werd zij 5de in de klasse M en ook hier heeft ze een ticket verdiend voor de Hippiade. Rein Hazelaar werd met zijn pony’s Joep en Harry 9de in de dressuur rubriek tweespan pony klasse B/L. In de vaardigheid werd hij kampioen in de rubriek tweespan pony klasse L. Hij heeft hierdoor een ticket behaald voor de Hippiade voor zowel de dressuur als vaardigheid.

 

Rein Hazelaar
Rein Hazelaar

Voor de paarden werd het kampioenschap gehouden in Kootwijkerbroek. In de rubriek enkelspan paard klasse B deden er maar liefst 4 leden mee van het Apeldoornsch Gerij! Esther Klein Breukink – Kros werd met haar paard Tsjitskjen Kampioen in de klasse B. Hierdoor kregen ze ticket voor de Hippiade. Liesbeth Ardon werd met Titia 4de en ook zei kreeg hiervoor een ticket voor de Hippiade. Elise Ditewig werd met Gradus 7de en Rob Berkhof werd met Fedor 10de.

Esther Klein Breukink-Kros
Esther Klein Breukink-Kros

In de klasse L werd Adri Kros met Vroukje 5de in de dressuur en in de vaardigheid 8ste. Hij behaalde hierdoor twee tickets voor de Hippiade. Paul Seuters werd met zijn tweespan Friezen Hessel Fan Unina State en Hessel van Willem State kampioen in de dressuur en vaardigheid klasse ZZ.

Paul Sueters
Paul Sueters

Wij feliciteren iedereen met de behaalde resultaten en zijn super trots op jullie! Heel veel succes op de Hippiade!

Share