Verenigings-update

Het indoor seizoen is weer bijna afgelopen en we kunnen er weer naar uitkijken om met de paarden heerlijk buiten te rijden. Al is een mooie rit in de sneeuw ook leuk, al hebben we dat deze winter maar weinig gehad. Toch zijn er nog een paar belangrijke zaken die dit winterseizoen nog staan te gebeuren. Als eerste natuurlijk de districtskampioenschappen waar we zowel bij de pony’s als de paarden met het Apeldoornsch Gerij goed vertegenwoordigd zijn. Ik wens alle deelnemers veel succes en we rekenen natuurlijk op veel fanatieke supporters!

Op 20 maart strijden een groot aantal leden op een sportieve en leuke manier om de Wim Harmsen Trofee. Alle lessende leden hebben zich op kunnen geven via de menles-whatsapp. Doe je niet mee aan de menles maar wil je wel meestrijden voor de Wim Harmsen Trofee geef je dan even op bij Tonny Dijkhof.

Op 4 en 5 maart is ook de HorseFair weer in de Oranjehal. De organisatie heeft weer goed haar best gedaan om er een fantastisch evenement van te maken. Ik nodig jullie uit om allemaal te komen kijken. En neem ook vooral een aantal vrienden, familieleden en buren mee ;-).

Binnenkort is ook de ALV weer, daar praten we als bestuur jullie graag bij over de ontwikkelingen binnen de vereniging. Natuurlijk zijn ook initiatieven vanuit de leden van harte welkom. Ik nodigen jullie uit om nieuwe initiatieven/ideeën (het liefste vooraf) aan te dragen bij het bestuur.

Met het voorjaar in zicht starten we binnenkort ook weer met de zomer menlessen. Net zo als vorig jaar willen we op woensdag en donderdag avond een les organiseren. In de les is ruimte voor menners van elk niveau, of je nu gaat voor een kampioenschap op de hippiade of een veilige buitenrit, juf Ank weet ons allemaal wat te leren. Natuurlijk hebben we ook veel plezier. Geef je dus snel op bij Miranda van den Breemen.

Share