Inschrijven Wintermenles

Ook deze winter zullen we weer menlessen organiseren in de Oranjehal in Wenum Wiesel, de Oranjehal is ongeveer 29x50m. Daarnaast is het vanaf deze winter mogelijk om lessen te volgen in de nieuwe rijhal bij Hippissch Centrum Vaassen. De nieuwe rijhal is ongeveer 25x64m, met een eb en vloed bodem.

De lessen in de Oranjehal zijn op donderdag avond op de even weken, de kantine is dan ook open. In Vaassen lessen we op dinsdag avond in de oneven weken, hier is geen kantine open maar wordt wel gezorgd voor wat warms te drinken.

De lessen starten in september en gaan door tot en met april.

De instructie in de oranjehal wordt verzorgd door Marianne Wassink en in Vaassen door Melanie van de Bunt.

Als er ruimte is in de lessen mag je een gemiste les inhalen of een extra les volgen. Extra lessen kosten €17,50 per les. Je mag een inhaal les van dinsdag op donderdag inhalen en omgekeerd.

We gaan er vanuit dat alle deelnemers aan de lessen helpen bij één of meer wedstrijden die wij organiseren, deze wedstrijden zorgen immers voor een deel van de financiering van de lessen.

De lessen zijn inmiddels vol, maar heb je toch nog interesse meldt je dan gewoon aan, we kijken dan of we (in de toekomst) nog een plaats kunnen regelen.

De kosten voor de menlessen zijn €240 per jaar (korting bij later instappen op vrije plaatsen)
de derde les is afhankelijk van het aantal deelnemers
Share