Verenigings-update

We hebben deze maand weer kunnen genieten van heerlijk buiten rijden met de paarden en wedstrijden in de buitenlucht. Toch kijken we nog even terug op de laatste indoor activiteiten van de vereniging.

In maart wist Marjolein Polling, samen met haar groom, de Wim Harmsen Troffee op haar naam te zetten. De organisatie wist er weer een leuke en afwisselende strijd van de maken met veel plezier, uitdaging en afwisseling. Dank daarvoor.

Niet kort daarvoor hebben verschillende leden zich ingespannen om een groot succes te maken van de Horse Fair en Koetsenmarkt. Met dit jaar voor het eerst een andere indeling van de hal die zeer goed bevallen is. We zijn blij dat er altijd weer een kerngroep is die dit evenement op poten zet en een grote groep vrijwilligers die op de dagen zelf bereidt is om de handen uit de mouwen te steken. Deze evenementen leveren een belangrijke bijdrage aan het verenigingsgevoel en een ondersteuning van de financiën van de vereniging.

Het Apeldoornsch Gerij is een actieve men vereniging! Evenementen, instructie en wedstrijdresultaten waar we trots op mogen zijn. Binnenkort valt het Karrespoor weer op de mat. Hierin lees je meer over de komende evenementen en de resultaten die onze leden hebben gehaald. Ik  dank onze sponsors voor hun bijdrage!

Share